Laster Hendelser

« All Events

Frode Alnæs «Min Dans med Strenger»

april 21 @ 19:00 - 20:30

Frode Alnæs med fullt band entrer clubscena i Samfunnshallen, lørdag 21. april kl. 19:00. Det blir småbord og banquette, med servering i baren. Dørene inn til salen åpnes ca. kl. 18:30.

Det er bare å glede seg! Lørdag 21. april 2018 kommer Frode Alnæs til Måløy med soloforestillingen ”Min dans med strenger” – en konsertforestilling om Frodes liv med gitaren. Dette blir en personlig og underholdende reise – med historier hentet fra eget liv. Gitaren og gitarister vil bli hyllet og herset med i forestillingen. Og vokalisten er naturligvis den store fienden.

”Min dans med strenger” handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Dette handler om et livslangt vennskap med instrumentet som trøstet da håret falt av som 11-åring, om det å være annerledes, til det å slå igjennom som musiker og å bli en kjent gitarist, artist og komponist.

Frode har mye på hjertet i ”Min dans med strenger”. Han ønsker å fortelle historier som rører oss, historier han brenner for, historier vi kjenner oss igjen i – og som får oss til å humre eller hyle av latter. Og det vil bli mange store musikalske øyeblikk.

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister. Gjennom snart 35 år som profesjonell musiker er han blitt feiret som en suksessfull artist, låtskriver og humorist. Frode er den ulitmate entertainer, og han evner å fjerne avstanden mellom scene og sal. Han har gjort det meste – og spilt med de fleste. Han har besøkt hver krik og krok av landet, opplevd oppturer og nedturer, og suksesser i inn- og utland de fleste bare kan drømme om. Nå gleder han seg til å gjøre det han er best på; å spille på mange strenger samtidig – og å dele artige betraktninger, opplevelser og fantastisk musikk med sitt publikum!

Ivar Tindberg har regi på forestillingen som produseres av Frog Music AS.
Kapellmester: Morten Huuse
Trommer: Thomas Gallatin
Bass: Olaf ”Knerten” Kamfjord
Produsent: Kristin Dæhlie, Frog Music AS

Billetter kan du kjøpe på eBillett App, nordfjordhallen.no eller på Servicetorget i Måløy.

Detaljer

Dato:
april 21
Tid
19:00 - 20:30
Hendelse Kategori: